Есенен шопинг: стилна жилетка

През есенно-зимния сезон се нуждаем от връхна дреха, която да ни топли, но и да подчертава цялостния ни стайлинг. Затова еднo от най-необходимите облекла в по-хладното време е жилетката.

Модните марки и дизайнери създават различни интерпретации на класическия вид на тази дреха. В наши дни тя не напомня топлата „наметка” от времето на нашите баби, а е модерен завършек на аутфита ни, който лесно съчетаваме както с по-елегантни, така и с небрежни облекла.

Вече можем да открием модели с различна дължина или материя, с къси или дълги ръкави, дюс или с нестандартни шарени принтове. Интересни колани за акцент, волани, бродерии и всякакви малки детайли създават модерно и атрактивно звучене на жилетките.

Днес селектирахме за вас чудесни предложения от колекциите на онлайн магазините. Ако все още не сте почитатели на тази дреха ви предлагаме да преоткриете нейните предимства, защото жилетката носи топлина и комфорт, но може и да преобрази визията ви по-неузнаваем начин.

Продуктите са в различна стилистика и са налични в сайтовете: 3suisses.bg и boohoo.com. Обновете своя гардероб със страхотна нова жилетка!

Автор: Делица Цонева