Есенна мода с Mango: за всеки вкус по нещо

Сигурни сме, че момичетата, които обичат да са актуални, ценят небрежния шик и знаят как да пазаруват на добри цени, не пропускат да посетят магазините на Mango, когато могат.

Модната къща винаги ни предлага по нещо интересно, затова днес ви представяме есенно-зимния каталог, където има много разнообразни предложения за дами, независимо от модните им предпочитания.

Карето е абсолютен лидер сред актуалните предложения на всички модни марки през този студен сезон. От испанския бранд също са ни подготвили солидна доза кокетни и лежерни облекла и аксесоари.

Графичните принтове продължават да властват на модния небосклон. Независимо дали става дума за рокля, пуловер, жилетка или шал – те винаги грабват вниманието на околните с отчетлив контраст.

Денимът е една от вечните тенденции. Облеклата от дънков плат могат да се комбинират с всичко – от кожена пола и карирана риза, до блузон с леопардов принт. Бъдете смели при съчетанията!

Тази есен от Mango привнасят шикозни акценти от мъжкия гардероб в дамската мода. Практичните момичета ще оценят това със сигурност. Дръзките натури пък няма да пропуснат актуалния червен леопард!

Автор: Делица Цонева