Есенният каталог на Zara – залог за стил

Zara винаги е имала слава на бранд, който прави интересна мода на достъпни цени, налагайки тенденции в цял свят. В същото време модната марка е предпочитана заради умелото комбиниране на качествени материи, проектирането на ефектни кройки и аксесоари с атрактивен дизайн.

Испанската модна къща представи своя каталог за месеците август/септември, като визиите са насочени най-вече към новия по-хладен сезон.

Актуалната есенната колекция веднага грабва вниманието с елегантни силуети, шикозна палитра и разнообразие от всякакви облекла и аксесоари. Моделите ще се харесат както на младите, така и на по-зрелите жени, които искат да акцентират върху своя бизнес елегантен стил.

Според Зара модерни ще са разкроените поли с дължина до коляното, които може да са плисирани, от фина вълна или гладка цветна кожа. В съчетание с шикозен топ или плетен пуловер, аутфитът придобива различно настроение.

Lookbook-ът ни показва още страхотни костюми в класическа тоналност, ултра стилни палта с акцент към обемната кройка, велурени чанти тип клъч. Деликатни карирани и раирани принтове ще властват в гардероба на дамите, а за по-дръзките има предложения от металически материи.

Автор: Делица Цонева