Есен в града с H&M

В края на месец август усещането за наближаващата есен, обикновено леко ни натъжава. За да не изпитвате меланхолично настроение, ние ви съветваме да се отдадете на едно по-приятно занимание – набелязване на страхотни шопинг находки за новия сезон, с които да допълните гардероба си.

В есенната прохлада на града също има очарование, а чрез една нежна, практична или ултра екстравагантна визия може да бъдете красиво допълнение на оживените улици. Днес ви предлагаме да разгледате един от новите каталози на H&M, който е пряко фокусиран към стрийт визията.

Шведската марка е любима на ред модни ценители заради съчетанието от добри цени и ефектни облекла и аксесоари, които перфектно пасват за ежедневието на всяка модерна жена. През есента на 2014 година от бранда предлагат много комфортни, но стилни комбинации и по-неутрална палитра.

Виждаме секси вталени дънки с топове в неутрален цвят или раиран десен. Спортни грейки, есенни якета и тренчове са задължителни, а за клиентките си, които живеят в по-прохладни райони, от H&M съвсем предвидливо са създали и симпатични пухени палта. Линията е изчистена и балансирана, а аксесоарите също са в графични или земни нюанси.