Ефирност и женственост в ежедневието

Днес в любимата рубрика LOVE BLOG отново сме ви подготвили среща с една много млада и талантлива дама, която всеки път успява да ни изненада със страхотните си тоалети и безупречния си вкус към модата и всичко стилно и красиво.

Тази талантлива дама е Сорая от Style Is My Thing. Тя е от Нотингам, Великобритания, където живее и учи вече няколко години. В нея особено много ни харесва готовността да експериментира с различни визии, тенденции, форми, материи и цветове, които обаче винаги успява да пречупи през собствената си уникална призма. Няма нашумял тренд, които да не сме видели върху Сорая в някоя прекрасна комбинация. Като силна страна определено можем да изтъкнем отличното съчетаване на цветове и текстури. Тоалетите са винаги много добре подбрани като ясно се очертава акцентът. Дали това ще е червен панталон, пухкава яка, голяма шапка, някой аксесоар – няма значение. Това, което можем да добавим е, че стилът на богърката е подчертано женствен – много поли, рокли,  убийствено високи обувки, на които обаче винаги изглежда напълно уверена, нежни палта и топли цветове.

Визията, която избрахме да ви покажем днес, а след това ще ви дадем възможността да закупите, е сред любимите ни превъплъщения на Сорая, защото е много типична за нея и най-добре показва страхотния й талант. Младата дама избира красива разкроена пола с педя под миди дължина и висока талия от нежна и ефирна материя, която съчетава с бял дантелен топ и стилен тренчкот в деликатен прасковен цвят и широки три-четвърти ръкави. За да завърши визията си, блогърката прибавя чанта с капзи, която отлично допълва бежовите високи токчета с метални детайли. За аксесоари Сорая избира единствено обемни бляскави обеци, елегантен часовник и огледални слънчеви очила тип „котешко око”.

Тази прекрасна и много жествена визия е подходяща за всеки повод. Може да се появите с нея както на работното място, така и в университета, за разходка с приятелки в парка, среща за обяд или вечерно парти. Ние, разбира се, сме готови да ви помогнем да я пресъздадете със следните артикули, които подбрахме за вас:

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева