еMODNO резюме

Тази седмица, в нашето eMODNO резюме, сме подготвили за вас няколко от тоалетите, които знаменитостите избраха, за да посетят Седмицата на модата в Париж, която е последна от поредицата модни седмици.

Както всеки път се случва на подобно събитие, по време на многобройните дефилета отново имаше модни изцепки, които бяха резултат от криворазбрано чувство за стил, и които дълго врене ще бъдат запомнени. Ние обаче подбрахме най-стилните и най-интересни тоалети, които да ви вдъхновяват и вълнуват.

За ревюто на Lanvin Анна Дел Русо се появи в екстравагантна рокля с пера, красиви боти с отворени пръсти и малка чантичка. Трябва да си признаем, че кадифената шапка е прекалено екстравагантна за нас, но не и за винаги оригиналната и интересна Анна.

Дългите елечета се откроиха като особено популярна тенденция през тази есен, за това не се учудваме, че модната икона Оливия Палермо е включила едно такова в огромния си гардероб. Оливия го е съчетала с пола тип молив и пуловер – и двете в цвета на елечето, създавайки зрителната измама, че носи палто.

Трябва да си признаем, че на моменти малката сестричка на Ким Кардашиян – Кендал Дженър е много по-стилна от нея. Особено силно това може да се забележи по време на Седмицата на модата в Париж, на която Ким се появява с какви ли не абсурдни тоалети с цел да привлече внимание, докато сестра й чаровно се усмихва до нея и предизвиква истинското одобрение в модните критици.

Лили Колинс е една истински стилна млада дама. Тя бързо се превърна в любимка на модните почитатели заради премерения си стил и способността си да борави с цветове и форми. Трябва да си признаем, че небрежният панталон, свободната риза и широкото палто, които е избрала, много ни допадат, а чантата Chanel на рамото й създава така търсеното усещане за небрежен стил и висша мода.

Ако имаш хубаво тяло, не се колебай да го показваш! Това сигурно си казва и Роузи Хънтингтън Уайтли всеки път, когато се подготвя за някое събитие. Резултатът, разбира се, е повече от отличен. Роузи е много стилна в маслено зелената рокля с нежна и женствена кройка от Thabita Simmons.

Палтото, което Кейт Босуърд е избрала ни харесва, защото изглежда като нещо, което е взела на заем от гаджето си. Свободната му кройка, нежният цвят и стилната материя, в съчетание с небрежно пусната по раменете коса, е формулата за модерна есенна визия.

Обичаме Джесика Лаундес не само защото е много красива, но и защото е истински смела експериментаторка, що се отнася до личния й стил. За едно от ревютата по време на Седмицата на модата в Париж тя бе избрала не просто тоалет в ярък син цвят, но и такъв, който се състои от леопардов принт и кожа. Безспорно Джесика се е справила отлично с тежкото предизвикателство.

Вече не веднъж сме споделяли с вас колко силно очаровани сме от стила на Дакота Фанинг. Макар актрисата да е само на 20 години, чрез семплия си и премерен стил, тя многократно е доказвала колко зряла е всъщност. Именно за това не се учудваме, че е любимо рекламно лице на редица дизайнери и модни къщи.


Автор: Преслава Цачева