еMODNO резюме

Тази седмица в еMODNOTO ни резюме решихме да се фокусираме върху едно единствено събитие, което предизвика бурните вълнения на малки и големи почитатели на киното. Става дума за премиерата на филма “Хари Потър и Даровете на смъртта. Част 2”, който е последната екранизация на хитовата поредица от седем книги.

Мероприятието се състоя в Лондон на 7 юли, а по време на събитието станахме свидетели на страхотни модни попадения.

Сагата стана един от бестселърите на нашето време, с който израстна цяло едно поколение – актьори и читатели. “Хари Потър” донесе милиарди приходи на създателката Джоан К. Роулинг, но по-важното е, че авторката накара хиляди деца от новото компютъризирано поколение да усетят удоволствието, да потънеш между кориците на някоя книга…

След това кратко лирично отклонение, насочваме вниманието си право към червения килим, където в приказни тоалети дефилираха: Бони Райт, Клеменс Поези, Ема Уотсън, Джоан Роулинг, Евана Линч и много други дами.

Бони Райт мина по червения килим с рокля на Miu Miu. Сатененият тоалет в нежен телесен цвят, тя беше съчетала с чанта-клъч и ефектни бижута.

Френската актриса Клеменс Поези, която видяхме в четвъртата част на сагата, също събра погледите върху себе си. Чаровницата беше заложила на стилен, младежки модел на Nina Ricci. Бялата рокля на волани тя беше съчетала с черни аксесоари – колан и обувки на платформа.

Ема Уотсън дойде на премиерата с разкошна рокля на волани от Oscar de la Renta. Младата британска актриса приличаше на истинска принцеса с пищното дизайнерско творение в елегантен сив нюанс.

Няма как да пропуснем и самата Джоан Роулинг, която изглеждаше прекрасно в зелена рокля на цветя на Oscar de la Renta. Красивата дълга рокля тя беше комбинирала с клъч и елегантни бижута, които бяха в розово, също като флоралните елементи в десена на тоалета й.

Евана Линч беше заложила на подобна визия като тази на Клеменс. Белият цвят на роклята й, подчертаваше нежното излъчване на актрисата. За акцент тя беше избрала черни сандали на платформа на Camilla Skovgaard.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=5217249]