Жените, които вдъхновяват

Безспорно женската красота служи за вдъхновение на дизайнерите в много отношения. Този път от модната марка Donna Karan пуснаха ново ухание, наречено „Woman”. Мотото на кампанията гласи: “Жените, които вдъхновяват”, а самият аромат е посветен на различните дами, тези открояващи се със своята осанка и индивидуалност, променяйки света около себе си.

В рекламната фотосесия участват три добре известни топмодела – Лия Кебеде, Каролина Куркова и Кристи Търлингтън. В кадрите виждаме всяка от тях да пориза отделно, но на една от снимките те са застанали една до друга, излъчващи сила и прелест.Техният избор като лица на парфюма и кампанията не е случаен, защото са личности, които се занимават със социална дейност и благотворителност.

Забележителното на тази кампания е, че тя се концентрира не само върху суетата, но насочва вниманието и към духовността, вътрешната красота. Създаден е и уебсайт, посветен на жените, където читателите могат да прочетат за известни дами като Деми Мур, Никол Кидман, Иман и много други.

Аз вярвам в силата на жените! Като човешки същества, ние имаме уникалната възможност да се грижим и да споделяме, да направим света по-добро място. Този сайт поднася своите вдъхновяващи послания като интерактивен форум, насърчава жените навсякъде по света да предприемат действия и да се включат“, разказва Дона Каран.

Парфюмът “Woman” съдържа нотки на ветивер от Хаити и сандалово дърво, а на върха на аромата се усеща ухание на портокалов цвят. Серията парфюми в два размера е допълнена от линия за тяло – скраб и лосион.

Автор: Делица Цонева