Женски емоции и красота от мартенските корици на любимите списания

След като и този месец обстойно прочетохме и жадно погълнахме съдържанието на любимите си модни списания, идва моментът да споделим съдържанието им с вас. През насъбралите се почивни дни те бяха наши най-добри приятели, които не ни разочароваха нито за момент със страхотните си предложения, духовитите си статии и безбройни фотосесии. Ето и какво ни впечатли най-много!

През този месец наш абсолютен фаворит е списание MODA и най-вече неговият специален „Голям моден брой“. На корицата е жената на момента – носителката на Оскар за най-добра женска роля – прекрасната Джулиан Мур, която споделя за това как успява да остане нормална, въпреки неспирната шумотевица в Холивуд. От броя  може да разберете още кои са най-горещите модни тенденции за предстоящите топли месеци и предложения за това от къде можете да се сдобиете с тях. Напук на изненадващия сняг след продължителните топли дни, списанието внася шепа слънчеви лъчи и пролетно настроение.

На своята корица списание ELLE поставя две дами, които са били удостоявани с титлата Мис България през годините. В една прекрасна и много нежна фотосесия и откровено интервю ще можете да разберете какво точно означава да бъдеш избрана за най-красивата българка и каква е цената на славата. Освен това в този много женски брой ще се срещнете с най-горещите холивудски актьори, за които трупащите се години нямат никакво значение. Също така ще имате възможност да разберете не само какво да носите, но и какво да избягвате през пролетта.

Поредната арт корица ни представя списание AMICA и обещава един изпълнен с интересни материали и модни срещи брой, който е озаглавен Generatin 2.0. В него ще се срещнете с шепа много интересни личности, които притежават онази чудата способност да грабнат живота в ръце и да го живеят на пълни обороти! Освен това ще имате възможност да се запознаете с най-горещите модни тенденции, продиктувани от безспорните експерти на Amica, и да се порадвате на страхотни и много модни фотосесии.

Списание Glamour определено приковава вниманието на всички със своята корица този месец. На нея то поставя най-актуалните и обсъждани звезди в момента – Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, които изпълняват главните роли в хитовия филм „50 нюанса сиво“ Броят обещава едно отровено ексклузивно интервю с тях за всички слухове, които се появиха след започването на снимките, както и една смела разходка в известната „Червена стая“ На страниците на списанието ще срещнете и много предложения за стила ви в този преходен сезон между зимата и пролетта, а освен това ще имате възможност да сверите часовника си за най-горещите модни тенденции.

На своята заглавна страница, списание Cosmopolitan поставя прекрасната Гуен Стафани, на която просто никога не можем да се наситим и за нищо на света не може да ни омръзне! В този изцяло женски брой, модата отстъпва място на типичните женски разговори на пикантни теми като секс, клюки и мъже. Освен това обаче списанието се грижи за своите читателки като дава съвети за здрав дух и поддържано тяло със сет от упражнения и здравословни рецепти, които ще ви заситят, бе да се налага да мислите за калориите. Не го пропускайте!