Животински инстинкти на плажа

Вече няколко пъти това лято ви предлагаме интересни модни идеи за лятната ваканция на море, но този път ще се пуснем по вълната на най-дръзкия тренд – ефектните животински шарки.

Да бъдеш “тигрица” на плажа си е истинска атракция, защото тази стилистика винаги подчертава най-сексапилните и предизвикателни нотки от осанката на дамите. Освен бански костюми, много добре звучат и плажните облекла или аксесоари в тази стилистика. Един ефирен кафтан, шапка с леопардов кант или очила с рамки, обагрени от подобни мотиви, придават шик на плажния аутфит.

Съветваме ви, когато залагате на анималистични шарки, да не смесвате принтове, имитиращи различни животни. Също избирайте по един елемент от визията с подобен десен, който да допълните с облекло или аксесоари в неутрална тоналност за баланс. Черно, бяло и екрю са добър вариант за комбинация.

Британскят сайт за пазаруване boohoo.com разполага с чудесна колекция от плажна мода с животински шарки. Ние избрахме за вас няколко атрактивни модела с различен дизайн.

В шопинг сайта mandco.com открихме чудесен ансамбъл за плажа, вдъхновен от анималистичните принтове. Сетът включва бански в две части, пола за плуване и мултуфинкционална дълга пола, която може да се носи и като къса рокля.

Топ Купи за £16.00; Бикини Купи за £16.00 ; Рокля-пола Купи за £28.00 ; Пола за плуване Купи за £18.00.