Живот в розово: млади дизайнери и красота с BIODERMA

Животът е хубав и нямаме нужда от доказателства, за да му се наслаждаваме. Точно както би направила една истинска парижанка. Тя е винаги свежа, със самочувствие и готова за нови преживявания, омагьосва с естествен чар и успява да е обаятелна, без да се старае особено. От нея струи светлина, лекота, загадъчност и вечна младост. Само помислете за всички харизматични хора, които сякаш винаги са на точното място, готови да изживеят един страхотен миг. Или да го създадат.

Едно напомняне затова е събитието La vie en rose на дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22 на дизайнерката Нели Митева и френската дермокозметична компания BIODERMA. Тази година събитието се посвещава изцяло на насладата от живота и ще видим колекция на млади дизайнери, които са работили по темата La vie en rose. Тя носи в себе си бунт към всичко натруфено и елитарно, точно като Коко Шанел, но не само това.

В това съвместно начинание ИВАН АСЕН 22 и BIODERMA имат амбицията да покажат една изцяло нова концепция за красотата. Обединени около общото си виждане за мода, начин на живот и отношение към красотата, наред с моделите, като част от концепцията La vie en rose ще видим и емблематичния розов продукт Sensibio H2O на BIODERMA. Мицеларната вода Sensibio H2O се появява във Франция преди повече от 20 години и бележи нова епоха в хигиената за чувствителна кожа. Нищо чудно, че скоро след това става любим продукт на дамите по цял свят.

В дизайнерското пространство на ИВАН АСЕН 22 от 12 юни ще има истински празник на непринудената и закачлива мода. Цветовете, разбира се, ще са във всички нюанси на розовото, а акцентите ще се колебаят между черно и сиво, тюркоаз и мента, златисто и месинг. Точки, райета и плисета ще се кипрят от всички страни, а материите, както винаги, ще са естествени и приятни за носене.

Събитието La vie en rose ще събере отново под един покрив познатите ни от предишни събития имена като задължителните YOD by Яна Дворецка, Игор Илийовски, Георги Флоров, HAM & EGGS, Диляна Иванова, Prototype 23, nelmit, minty, VЯRA, Инна Габровска, Радостина Клинкова, Динка Касабова, Славина Петрова, Милена Начева, Юлияна Янъкова, Таня Хаджиева, Ива Григорова & Мая Каранешева, Rosica Mrsic и CHIC Undercowear. Но това съвсем не е всичко. Заедно с тях ще видим и няколко свежи имена – Papieta by Марияна Рибарова, Малката гад, Gizda by Катя Лозанова и Вяра Терзиева. За аксесоарите имат грижата Виктор Павлов и Калина Чанкова.

Допълнителната изненада тази година е от Германия – JASMINA JOVY JEWELLERY на дизайнерката Ясмина Йови. Тя е възпитаник на HS Pforzheim – един от най-добрите университети за дизайн на бижута в Пфорцхайм – известният “бижутерски” град в Германия.

По време на събитието ще бъдат представени и резултатите от конкурса, създаден около философията на мицеларната вода Sensibio H2O и френската тема La vie en rose, които се превръщат във вдъхновение за младите дизайнери и художници. Проектите на победителите: 1.място: Боряна Чернева, 2.място: Марина Симеонова и 3.място: Таня Кънчева, ще бъдат отпечатани върху еко-чанти и изложени в шоурума наред с дизайнерските модели.

Шоурумът на ИВАН АСЕН 22 ще бъде изцяло преобразен от Диляна Иванова и Боряна Чернева. Очаквайте и една романтична фото-сесия, в която фотографката Диляна Флорентин и гримьорът Слав ще пресъздадат парижка атмосфера в интериорни и улични пространства на София!