Живот в розово

На 10 юни се състоя предпремиерата на дългоочакваното събитие La vie en rose на дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22 на дизайнерката Нели Митева и френската дермокозметична компания BIODERMA, които имат амбицията да покажат една изцяло нова концепция за красотата – вдъхновена от стила на истинската парижанка и емблематичния розов продукт на BIODERMA – Sensibio H2O.

Тази година събитието се посвещава изцяло на насладата от живота и гостите на шоурума ИВАН АСЕН 22 ще имат възможност да видят колекция от млади дизайнери, които са работили по темата La vie en rose.

Това не е първият съместен проект на BIODERMA и ИВАН АСЕН 22, които са обединени около общото си виждане за мода, начин на живот и отношение към красотата.

Проектът La vie en rose протече на два етапа. Първият етап стартира с обявяването на конкурса за графичен мотив, създаден около философията на мицеларната вода Sensibio H2O и френската тема La vie en rose, които се превърнаха във вдъхновение за младите дизайнери и художници, представили своите проекти по темата.

В края на конкурса жури в състав: Мира Драганова, национален мениджър на BIODERMA за България и Сърбия, Нели Митева, собственик и директор на дизайнерска платформа ИВАН АСЕН 22, Биляна Димова, главен редактор на Капитал LIGHT, Биляна Савова, арт директор на списание EVA и Поля Александрова, главен редактор на списание GRAZIA, избра тримата победите в конкурса. Техните проектите са отпечатани върху еко-чанти и изложени в шоурума наред с дизайнерските модели.

Вторият етап от проекта е изложбата на дизайнерските колекции по темата La vie en rose. В дизайнерското пространство на ИВАН АСЕН 22 от 12 юни до 3 юни ще има истински празник на непринудената и закачлива мода. Цветовете, разбира се, ще са във всички нюанси на розовото, а акцентите ще се колебаят между черно и сиво, тюркоаз и мента, златисто и месинг. Точки, райета и плисета ще се кипрят от всички страни, а материите, както винаги, ще са естествени и приятни за носене.

На предпремиерата BIODERMA представи и най-новия продукт в гамата Sensibio – Sensibio Tolerance+, предназначен за свръхчувствителна и нетолерантна кожа. В отговор на последните научни открития в областта на чувствителната кожа, френската дермокозметична компания създава биологичния комплекс Neurocontrol®, част от продукта Sensibio Tolerance+, който действа на етапа преди неврогенното възпаление, за да повлияе на появата на свръхчувствителност на кожата и да не позволи проявленията й. Sensibio Tolerance+ повишава прага на толерантност на кожата и премахва усещането за дискомфорт, благодарение на комбинация от естествено налични в кожата активни състваки.

Насладете се и на страхотна фотосесия, създадена специално за събитието:

фотограф: Диляна Флорентин, грим и коса: Слав, модели: Албена Лазарова, Полина Чукова-Билоконна, идея и продукция: Нели Митева, Диляна Иванова, Боряна Чернева @ ИВАН АСЕН 22