Жизел Бюндхен официално се оттегля от модния подиум

Ако има някой, с който бихме сменили живота си поне за един ден, то това със сигурност ще бъде Жизел Бюндхен! Всеки, който е поне бегло запознат с екзотичния супер модел, би се съгласил с нас. Тя има прекрасно семейство, любящ съпруг до себе си и главозамайваща кариера. Именно за това новината, че се оттегля от модния подиум срещна огромна изненада от наша страна, а и от страната на световната модна общност.

Днес на 34 години, Жизел Каролин Бюндхен работи като модел още от 14 годишна възраст, а невероятното й присъствие определено не е останало незабелязано! Някои от най-известните дизайнери в света я обожават до степен, в която са я приели като лична семейна приятелка, а други са готови на всичко, за да я видят в свои тоалет на подиума. Оказва се обаче, че след 20 години на неспирна работа, възнаградена с безспорни успехи, Жизел извървя последните си крачки по модния подиум по време на Седмицата на модата в Сао Пауло. И то в ревю на бразилския бранд Colcci, на които е дългогодишно лице.

В своя Instagram профил, Жизел публикува следните думи: „Щастлива съм, че на 14 години получих страхотната възможност да поема на това пътуване. Днес, след 20 години в модната индустрия, е истинска привилегия по собствено желание да взема участие в последното си ревю, но въпреки това да продължавам да работя в други аспекти на бизнеса” Наистина нямаме търпение да разберем какво предстои за прекрасната Жизел за напред. Каквото и да е то обаче сме повече от сигурни, че ще бъде зашеметяващо. Точно като самата нея!