Жизел отпразнува двоен юбилей на корицата на бразилския VOGUE

Съвсем наскоро бразилският супермодел и безспорна любимка на всички в модната индустрия – Жизел Бюндхен обяви, че се отказва от бляскавите дефилета и ревюта, които практикува вече 20 години. На притеснените си фенове обаче Жизел побърза да обясни, че няма съвсем да се откаже от модата, макар че появите й в различни рекламни кампании и фотосесии действително ще намалеят за сметка на много други нейни дейности, които все още пази в тайна от всички.

Каквото и да е намислила Жизел, ние сме убедени, че ще пожъне огромен успех. Безспорна изненада бе появата й на корицата на бразилското издание на списания VOGUE. За нея моделът позира чисто гола пред обективите на талантливото фотографско дуо Инес и Винод. Фотосесията е по случай 40 годишнината на списанието и съвпада с 20 годишнината от манекенската кариера а Бюндхен. Може би именно заради специалния случай кадрите са повече от впечатляващи с нежното си излъчване и неустоима откровеност и смелост, които супермоделът демонстрира.

По повод новото издание на VOGUE Жизел споделя: “Когато се зароди идеята да направя нещо специално с “Vogue” , за да отпразнувам моята 20-а кариерна годишнина и 40-а на списанието, знаех, че не искам да правя нещо, което е просто мода. Исках да покажа нещо друго, нещо, което е част от моята същност”.