Жизнеността на Mademoiselle Ricci

Парфюмите на Нина Ричи са едни от най-търсените и харесваните. През месец август 2012 брандът пусна на пазара ново прекрасно ухание, наречено Mademoiselle Ricci. Името на аромата ни препраща към едноименната колекция на марката, лансирана в САЩ през 60-те години на миналия век.

Mademoiselle Ricci е насочен към младите дами, кокетните госпожици, които търсят любовта. Парфюмът носи усещане за свежест и чувственост, опиянявайки с цветни и дървесни нотки.

Връхните нотки на уханието пленяват с аромат на дива роза и розов пипер, отразяващ „жизнеността на марката”. В сърцевината те са допълнени от олеандър, шипка и лаврово дърво. Тази пленителна композиция е фино подправена с базисни нотки на бяло дърво и дълбоко ухание на мускус.

Новият парфюм е разработен от парфюмериста Alberto Morillas. Дизайнът на Mademoiselle Ricci е изключително изискан и романтичен, типично за марката. Стъклената бутилка е в нежен розов нюанс, като между капачката и шишето закачливо е „изваяна” панделка. Новият аромат се предлага в разфасовки от 80, 50 и 30 ml.

Автор: Делица Цонева

Вижте видео рекламата на новото ухание: