Жокейска грация от Massimo Dutti

Колекциите на Massimo Dutti са истински синтез на елегантността и хармонията във визията на модерния човек. Ако сте почитатели на марката, днес ви предлагаме да се насладите на есенния каталог на испанската модна къща, където откриваме прекрасни предложения за по-прохладните дни.

Lookbook-ът носи названието “Equestrian” и акцентира към жокейската мода. Конният спорт отдавна е вдъхновение на дизайнерите, тъй като той се свързва с аристокрация и класа.

Акцент в колекцията, разбира се, са типичните бели или тъмни вталени панталони, които задължително се носят с колан, малка чанта и се комбинират страхотнo с високи кожени ботуши или боти с нисък ток. В модната линия виждаме и прекрасни ризи с атрактивни високи яки.

Когато става дума за връхни дрехи изборът също е огромен. Може да се спрете на кожено яке, велурено сако, топло плетено пончо, шикозно палто или грейка с пухена подплата. В зависимост от вашия личен стил и времето навън, лесно ще съчетаете по различен начин елементите от тази колекция.

Цветовата палитра е ултра стилна – бяло, черно, светло синьо, индиго, винено червено, шоколадово, беж и кафяво – абсолютна есенна класика за ценителите на изискаността!