Завинаги модерно: Дънки + бяла тениска

В гардероба на всяка жена определено ще има някакъв основен образ, който е спасител, когато няма абсолютно никакво време да  избереш тоалет за себе си. А този образ, който ще ви представим не само е модерен ами и е подходящ  за почти всяко събитие.

В съвременния свят, обединението на дънки и бяла тениска е такъв образ, който го носят известни личности, дизайнери. Образът е перфектен като добавите ярък акцент към тази основа, можете да създадете няколко модерни и необичайни образа.

Дънки и бяла тениска в небрежен вид.

Като универсален ежедневен тоалет, повечето жени предпочитат да носят тесни дънки, бяла тениска, маратонки и продълговата жилетка. Като добавим една чанта на дълга дръжка отстрани, получаваме пълен, практичен и много стилен външен вид.

Дънки и бяла тениска в бизнес среда
Дънки и бяла тениска са чудесна възможност за работа. Най-добре е да се носят тесни черни дънки. Те ще направят образа по-класически и сбит. С този образ всяка модна жена без съмнение ще направи добро впечатление на колегите си.Купи черни дънки

Купи елегантна тениска

Дънки и бяла тениска в романтична среда

С дънки и бяла тениска можете спокойно да отидете на среща. Въпреки това, си струва да се отбележи, че за такъв случай е по-добре да изберете slim-дънки от светло сини нюанси и тениска с меки тъкани. Като акцент си струва да добавите цветни сандали.

Купи дънки 

Купи тениска с шарки