Завладяваща бохемска сватба

Всяка дама мечтае за красива и вълнуваща сватба, но това не означава задължително, че тя трябва да е традиционна. Особено през летния сезон можем да си позволим едно много по-лежерно и интимно празненство сред природата, заобиколени от най-близките си хора.

Попаднахме на уникални кадри от една бохемска сватба в Австралия, които искаме да споделим с вас. Ако ви предстои организацията на този специален ден и сте свободолюбиви по душа, със сигурност ще ви допаднат прекрасните идеи от кадрите. Спел и Доугъл са младоженците, от чието тържество, че почерпим вдъхновение.

Както виждате природата е основния терен, където се случват всички събития на една бохемска сватба. Шатри сред гора или градина, фотосесия на открито (особено по залез), красива декоративна украса с етно мотиви, небрежни букети за булката и шаферките са част от очарованието на това празненство.

Сега е сезонът на лавандулите, а тяхното завладяващо ухание ще придате неустоима атмосфера на празника ви. Роклята на булката трябва да е от фина, ефирна материя в романтичен бохо стил. Спел е избрала и много ефектни бижута с винтидж привкус, а вместо було е решила да украси косите си с атрактивна диадема с висящи пера. Перата присъстват като акцент и в декорацията на екстериора. Визията на младоженеца, кума и шаферите също е небрежна  – панталон и риза с флорални мотиви.

редактор: Делица Цонева