За булките и абитуриентите на 2018-та от списание “Булка”

Виж Галерията 11 Снимки

Изпълнен със свежи модни предложения за булките на пролетта, в новия брой на сп. Булка ( www.spisaniebulka.com) ще откриете идеи за мечтаната сватбена рокля, прически и грим. Радина Кърджилова – лице на корицата, представя тоалет и тиара от Bridal Fashion на Atelier Pronovias. Моделът е от шантили дантела, с клонки от магнолия и ръчно шити кристали, съчетани с бижутата от бяло злато, рубини и диаманти на италианския бранд Magerit от SSG. В интервю за изданието, тя споделя как е семейният живот, майчинството и какво е вдъхновението й като артист.

40
На фокус в пролетния брой на сп. Булка са и над 55 модни предложения за абитуриенти с актуални колекции за Нея и за Него за празнична, безгрижна и секси визия, защото е от изключителна важност каква рокля ще изберете за абитуриентския бал, какъв грим и парфюм ще ви подхождат? Балът е празник на младостта, красотата и романтиката, и тоалетът трябва да подчертава това. Роклята на 2018 г. е не само впечатляваща, но и удобна, за да танцувате, да се снимате и да се веселите  до зори безпроблемно. Списание БУЛКА ви представя няколко свежи идеи за бала.

Radina
В броя ви очакват новости за грим, парфюми, грижа за лице, тяло, коса и други женски тайни, които ще ви превърнат в звездата на специалния ден.
От страниците на любимото списание ще научите коя е “Булка на годината” в Конкурса за 2017-та и нейните подгласнички. Ако се нуждаете от помощ в организацията на тържеството, темата на сватбата, тортата, поканите, кулинарния подпис, подаръците и всякакви тънки детайли около трепетното събитие – отговорите ще намерите в пролетния брой на БУЛКА!

Скоро ще ви покажем и част от интервюто на актрисата, дадено специално за “Булка”.

В галерията ни можете да разгледате някои от булчинските предложения.