Звездата на вечерта носи рокля StellaSavin

От какво има нужда всяка една жена? Обувки, чанти, шапки и шалове – не! Правилният отговор е от поне една елегантна вечерна рокля, която да бъде истинско спасение за неочаквани специални поводи като романтична вечеря, бляскав бал или специално събитие. Днес искаме да представим на вашето внимание абсолютната класика – черната елегантна рокля, която никога не е излишно да имаме в гардероба си, защото не знаем какво ни очаква. Вдъхновението си черпим от невероятния онлайн магазин www.StellaSavin.com, където видяхме изключителни модели красиви рокли и едва успяхме да се сдържим да не ги изкупим всичките!

Както и сами ще видите, онлайн бутика предлага страхотни артикули, ориентирани изцяло към семплия и елегантен дамски стил. Черният цвят и ясната кройка се разнообразяват от интересен дизайн, който включва силно изрязани гърбове, секси цепки, достигащи чак до бедрата, тънки презрамки, смели деколтета. Красивите рокли позволяват свобода при избора на аксесоари, с които да ги съчетаете. Моделите ще изглеждат еднакво добре както с деликатни колиета, така и със statement такива, които лесно ще се превърнат в основен акцент на визията.

И тъй като сме в самото начало на студения сезон, особено важно е да отбележим също така, че елегантните рокли далеч не означават, че трябва да бъдат носени само със сандали или класически токчета. Благодарение на стилните си цепки, които красиво разкриват краката, тези модели ще се съчетаят чудесно с високи  ботуши. Дългото почти до глезените палто или късата пухена наметка перфектно ще допълнят подобен тоалет и безспорно ще ви превърнат в център на вниманието!

Днес подбрахме за вас своите любими предложения от StellaSavin, но вие не пропускайте да разгледате всички деликатни рокли точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате по-детайлно и да купите!

Автор: Преслава Цачева