Звездата от One Direction – Луис Томлинсън ще става баща!

Звездата от суперизвестната група One Direction – Луис Томлинсън ще става баща! Изпълнителят очаква дете от своята близка приятелка – стилистката от Лос Анджелис Briana Jungwirth. 23-годишният Луис обяви новината чрез социалните мрежи, а негови близки приятели побързаха да защитят младите родители в момента, в който медиите на Острова потърсиха потвърждението им.

Луис е много щастлив от факта, че ще стане баща и смята, че Брияна ще бъде страхотна майка. В началото новината беше изненада, но двамата са много, много близки приятели и това ги сближи дори още повече”. Около Луис и Брияна се зашумя по-рано тази година, малко след като певецът и дългогодишната му приятелка Елинор Колдър се разделиха през май месец. По време на концертите на One Direction в Лос Анджелис и Ню Йорк, Луис се запознава чрез общи приятели със стилистката Брияна. След това двамата прекарват доста време заедно, а към днешна дата, Томлинсън споделя, че ще бъде до нея през цялата й бременност, за да й помага за всичко, което има нужда. „И двамата са много щастливи от бременността на Брияна и макар да не са във връзка, между тях има силно приятелство. В момента здравето на бъдещата майка е на първо място, а тя е наистина чудесно и много мило момиче”, казват близки до Луис.

И за да бъде традицията спазена напълно, двамата са решили да срещнат родителите си в Щатите, след като им съобщят за новината. Семейството на Луис е прекарало уикенда на 4ти юли в Лос Анджелис, където са се срещнали с Брияна и нейните родители. Според медиите зад океана, Томплинсън и Jungwirth са си допаднали наистина много и са изразили своята безрезервна подкрепа в решението на младите да задържат бебето и да полагат взаимни грижи за него. Освен това, майката на Луис – Джоана е акушерка, с което може да бъде много полезна на бъдещата майка.