Звезден моден дуел – Ема, Оливия и Ники

Въпреки че е доста трудно да повярваме, че три толкова различаващи се по стил дами са избрали една и съща рокля Valentino за появата си на различни светски събития, трябва да си признаем, че този път и трите изглеждат очарователно! Ники Минаж, Ема Стоун и Оливия Палермо са се справили отлично със задачата да придадат собствен и оригинален вид на роклята и напълно правилно са я съчетали със семпли аксесоари.

Хронологично погледнато, първа се появи с тоалета Ема Стоун, която облече стилния дизайн на Valentino за гостуването си в Good Morning America в Ню Йорк през Април тази година. Актрисата бе избрала актуални сандали в бежово и метални детайли, отново от Valentino.

През юли Оливия Палермо облече роклята по време на Седмицата на модата в Париж. Бившата телевизионна звезда и настояща модна икона, избра да съчетае тоалета си с маслено зелена чанта с ресни и сандали Sergio Rossi, които придаваха търсения контраст.

Последна облече роклята Ники Минаж за появата си в шоуто на Елън Дедженерис през септември. За разлика от предишните две дами обаче, Минаж бе помолила да скъсят малко роклята, за да разкрива по-голяма част от краката й. Обувките и гримът на рап звездата бяха учудващо семпли, което определено ни хареса!

На коя от трите дами стои най-добре известният модел на Valentino според вас?