Звезден стил на партито на Maison Martin Margiela за H&M

На 23 октомври, в Ню Йорк, френската модна къща Maison Martin Margiela официално представи своята специална колекция за шведската компания H&M. Рекламната кампания вече се появи в интернет пространството, а линията обещава да бъде наистина атрактивна.

Грандиозно парти, по случая, събра на едно място редица знаменитости от артистичните и шоу среди. Събитието се състоя на интересна локация – изоставена девететажна сграда на улица „Beekman” в Ню Йорк. Гостите се насладиха на хубава музика и арт инсталации.

Мероприятието посетиха Хелена Кристенсен, Даутцен Кроус, Джоан Смалс, Сара Джесика Паркър, Джулиан Мур, Мена Сувари, Чейс Крауфорд, Кание Уест и много други. Повечето от известните личности бяха заложили на облекла и аксесоари от колекцията на Maison Martin Margiela за H&M.

Аутфитите им се открояваха със стилно излъчване, подчертано от класическа цветова гама. Изчистените силуети и свободни кройки на някои от моделите, създават артистичен почерк на визията. Нека видим какви модни ансамбли от новата колекция са избрали звездите. Гласувайте в анкетата ни за най-добре изглеждащата знаменитост!

Топ моделите Хелена Кристенсен, Даутцен Кроус и Джоан Смалс са заложили на удобство и стил!

Сара Джесика Паркър е комбинирала официална рокля с блейзер – интересно съчетание! Джулиан Мур е с ултра елегантен костюм, а Мена Сувари се открои с чудесен авангарден моден сет.


Мъжката линия от колекцията на Maison Martin Margiela за H&M също е страхотна, а Чейс Крауфорд, Кание Уест и Алън Къминг са абсолютното доказателството за това!

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6636483]