Звездите обичат Adidas YEEZY Boost 350 by Kanye West

Знаем, че до каквото и да се докоснат Ким Кардашиян-Уест и нейният съпруг – Кание Уест, те го превръщат в абсолютна сензация. Влиятелната двойка не слиза от страниците на таблоидите, а около тях определено не се скучае. Непрестанните начинания, с които и двамата се захващат са неоспорим успех. Именно едно такова разглеждаме и днес. Става въпрос за супер-модерните и супер актуални маратонки The Yeezy Boots 350, които Кание Уест създаде в колаборация със спортния моден бранд Adidas Originals.

Това е втория модел, който известния певец разработва съвместно с Adidas, но определено е най-успешния до сега. Обувките са доста интересни и, разбира се, силно лимитирани. С красив черно-бял принт и стилен и иновативен дизайн, маратонките са създадени от 100% естествени материали. По-интересен обаче  начина, по който г-н Уест избра да рекламира новите си обувки с цел да ги популяризира. И докато ПР кампаниите и партитата, които имат за цел да привлекат аудиторията и звездите, са подходящи за всички останали, то Кание Уест може спокойно да си позволи да пропусне тази част и вместо това да помоли всички свои звездни приятели да се сдобият с по един чифт, който на често да разхождат. Първи, разбира се, ги обуха клана Кардашиян, които на драго сърце подкрепиха Кание. Ким, Клоуи, Кайли, Кендал и мама Крис показаха The Yeezy Boots 350 с доста различни тоалети, които варираха от спортни до елегантни.

Според запознати, семейство Бекъм също са получили на вратата си няколко кутии с логото на Adidas Originals и Кание Уест, които да разходят. Джъстин Бийбър също побърза да се снима с модерните обувки, заедно с Тайга, Джона Хил, Джей Зи, Травис Скот. Самия Кание, разбира се, също не пропуска случай да разходи собствените си маратонки , защото най-добре знае колко актуални и модерни са те!