Звездите със собствени мобилни приложения

Все повече знаменитости започват да имат свои мобилни приложения- разбира се, някои от тях игри, но има и такива, които биха могли да ви помогнат да подобрите начина си на живот, макар и виртуално.

 

Ким Кардашиан- “ Hollywood”

АД
Във въпросното приложение се присъединявате към Ким и нейните приключения в Лос Анджелис, накратко се вживявате като истински Кардашиан- е, само на практика. Приложението е „технически“ безплатно, но с предупреждение: Лесно е да изхарчите много реални пари за виртуалните покупки в него.

 

 

Кайли Дженър- „The Kylie Jenner Official App“

АСДВЯ
Официалното приложение на Кайли не е игра – това е мини шоу зад кулисите на живота й (да, това е повече, отколкото можете да получите в Instagram). За да можете да следите Кайли обаче, ексклузивното съдържание ще ви струва $ 2,99 / месец.

 

 

Деми Ловато: Path to Fame

АСДВЯЯ
Деми Ловато се включи в нашумялата мода големите звезди да имат свое приложение с „Path to Fame“. Целта на играта е да станете известни в нея и да сте на сцената редом с Деми, но приложението също така съдържа и лични любопитни факти за Деми, за супер феновете.

 

 

Ники Mинаж- „The Empire“

 

АВЯ

Приложението на Ники Минаж дава възможност да се потопите в света на хип- хопа и да извоювате виртуалното си място в него.
Някои знаменитости определено знаят как да допринесат за увеличаването на богатството си по модерен и печеливш начин. Докато рекламите, разбира се, са сигурен начин за печалба, сега новата тенденция за това са приложенията. Но не всички приложения са създадени по еднакъв начин. Някои знаменитости са прикрепили имената си към забавни, пристрастяващи игри, докато други са превърнали приложението си в свой мини сайт. Независимо от това, анимираните приключения с знаменитости скоро няма да омръзнат на публиката.