Звездни промени

С непрекъснатите си посещения по важни събития звездите винаги трябва да изглеждат неустоимо и привлекателно. Малко от тях са намерили подходящата за тях визия и се придържат към нея. Останалите се лутат както из стиловото разнообразие, така и измежду всички варианти за гримове и прически, без да осъзнават, че не всяка beauty тенденция им отива.

Рейчъл МакАдамс обикновено се стреми към класическата визия и не си позволява много експерименти, но за една нощ се поддаде на изкушението да бъде различна и беше засечена със сигнално жълта очна линия. На следващия ден се завърна към стандартния си вид и отново беше с черна очна линия. Дали смелостта и ще бъде оценена положително?!

Сладураната от сериала ‘Клюкарката’ се двоуми между опушен очен грим или ярко червено червило. Тя е достатъчно красива, за да изглежда добре всякак, но сме по- склонни да я харесваме, когато набляга на изразителните си очи. А на Вас как ви харесва повече?!

Красавицата Сиена Милър пък се чуди дали да подчертае устните си с червено червило или да заложи на естествения вид и да ги остави бледи. Тя няма перфектно оформени устни, но пък харесваме как бляскавите й сини очи изпъкват, когато оцвети устните си.

Порасналото дете Дакота Фанинг екстравагантничи с различни цветни очни линии- понякога избира синьо, а друг път- златно. Важното е, че само един от експериментите й е сполучлив. Кой е той според Вас?

Уитни Порт е млада и успешна. Виждали сме я бляскава, но се е появявала и без грим, тъй като младостта и визията й го позволяват. Но дали изглежда толкова привлекателно, когато залага на натурална визия, колкото когато е на червения килим?!

Звездите се доверяват на професионалисти относно визията си, но очевидно дори и обучените звездни гримьори се случва да сбъркат.

Автор: Камелия Маринова