Здравето отвътре, личи отвън!

Радваме се да обявим новия си съвместен проект със специалиста по здравословно хранене и сертифициран преподавател по йога Яна –  еЗдраве!

В рубриката ще споделяме интересна и полезна информация, практически съвети и вкусни рецепти, с които можем не само да съхраним здравето си, красотата си, но и да поддържаме отлична форма и младежко излъчване!

“Нищо не прави една жена по-красива от убеждението, че тя е красива”

София Лорен

Яна е майка на две деца, делова дама, домакиня, съпруга и е доказателство, че стига да има желание и воля, една жена може да изглежда добре дори и на 40 години!

Яна Данаилова

Красотата е неизменно свързана със здравето!

Няма как да бъдем красиви, ако не сме и здрави!

“Защото здравето отвътре, личи отвън!”, казва Яна Данаилова.

В рубриката eЗдраве тя ще споделя с нас своя опит и ще помага на всяка една от нас да открие своя път към здравето, красотата и младежка визия!

Горди сме да подкрепим и нейната кауза:

“Да! Аз държа на здравословното хранене на децата в училищата, детските градини и ясли!”  https://www.peticiq.com/193480

Ние, екипът на eModno, се включваме като медиен партньор на инициативата в защита на правото на нашите деца на здравословно хранене в детските учебни заведения, съобразено с действащите към момента нормативни уредби!

Вярваме, че здравето ни до голяма степен зависи от хранителната ни култура и навици и подкрепяме родителите, загрижени за начина, по който се хранят децата ни извън дома.
Съвместно с Яна, редовно ще публикуваме рецепти и практични съвети как да отглеждаме здрави и щастливи деца!

Добре дошли в нашата нова рубрика еЗдравe!

Надяваме се да ви бъдем полезни!

смути-Яна ДанаиловаЯна Данаилова-смути рецепта

Стартираме и с първата рецепта за вкусно и полезно смути, което ще зареди тялото ви с безценни микро нутриенти, витамини, минерали, полезни мазнини и фибри:

Състав:

Шепа спанак

1/2 авокадо

300 милилитра фреш от тиква

 Защото здравето е вкусно!