Златната зима на Dior

Когато говорим за лукс, женственост и разкош – Dior винаги има какво да ни предложи! Тази Коледа френският моден гигант ни обсипва със златен прах, за да бъдем по-красиви и неустоими отвсякога!

Марката пусна на пазара уникална коледна колекция с гримове,  наречена „Златна зима 2013 “. Истинско великолепие струи от всеки детайл – като се започне от богатата цветна палитра, до дизайна на опаковките.

Козметичната линия „Златна зима 2013″ е посветена на  един от символите на Париж – Версай. Дворецът, известен с разкошния си и бляскъв интериор – усещане, което чудесно е пресъздадено в празничната колекция.

Ако още не сте усетили духа на коледната магия, продуктите на Dior ще ви помогнат да се почувствате като кралица в празничната нощ. За лице на рекламната кампания бе поканена Дария Строкоус.

В колекцията са включени голям брой страхотни предложения като: пудра илюминайзер, червила от линията Dior Rouge Diorfic, лакове за нокти Diorific Vernis, специален лак за нокти с ефект черен хайвер, сенки за очи в 5 разцевтки, водоустойчива очна линия Dior Diorshow Liner Waterproof, елегантен руж Dior Diorblush и гланцове за устни Dior Addict Gloss.

За да бъдат празниците с още о-силен “Dior” привкус, от марката пуснаха страхотно коледно видео, което бе определено от почитателите на бранда, като “вълшебно”… Вижте сами невероятните кадри, които разказват приказка!