Зодиакален стайлинг от Flare

В началото на януари повечето от нас, тайно или не, хвърлят по едно око на астрологичните прогнози, с надежда за една още по-добра година. Зодиакалните знаци се превърнаха във вълнуващо вдъхновение за екипа на списание Flare.

От изданието ни представят ефектна фотосесия, под мотото „Звезден стил”. Кадрите за януарския брой на модното списание са направени от фотографа Крис Николс. Гримът е дело на Симон Отис, прическите – на Николас Бланшет, а стилист на атрактивните визии е Елизабет Кабрал.

За да пресъздаде усещането за всеки знак от зодиака, тя е изградила интересни аутфити с дизайнерски творения на известни модни къщи. Виждаме облекла и аксесоари на брандове като: Gucci, Chanel, Fendi, Mulger, Roberto Cavalli и други.

Модните ансамбли отговарят на характеристиката на всяка зодия и носят настроението, с което сме свикнали да олицетворяваме огнените, земни, въздушни или водни знаци. Кралицата на зодиака е топ манекенката Аштън Франклин, чието излъчване успешно е трансформирано от екипа на Flare.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Моден хороскоп за 2013 година