Игрите над града – Coco Game Club

Coco Game Club, аркада, посветена на идеологията на Chanel за красотата, все повече се доближава до България и надеждите ни, че все някога и ние ще имаме кокетната възможност да напудрим нослета в този пищен парад на красотата, се разлетяха из розови облаци. Събитието е наистина мащабно и грандиозно, както и самото име на организаторите – CHANEL.

chanel-coco-game-club-game-center-and-flash-make-up-980137138-5b2bca6e15a93

От 21-24 юни подвижната гримьорна на френския бранд кацна на покрива на Galeries Lafayette Haussman в Париж, където професионалисти от макиажни богове разпънаха богати шатри и отвориха великолепни и изобилни палитри, за да научат гостите как да се гримират по най-добрия начин.

COCO-GAME-CENTER-TEASER-GIF
Минавайки през Сингапур и Япония, Coco Game Club стигна и до световната модна столица. Важното е, че вече е на европейска почва и се надяваме скоро да прехвръкне и на българска земя, привлечен от благоуханния мирис на нашите знаменити рози.

chanel-coco-game-center-2
Работилницата на красотата, която буквално витаеше из френския въздух, наситен с луксозни аромати и фин звезден прашец, падащ от четките за пудра, предложи на посетителите всякакъв тип виртуални игри, концентрирани основно около колекцията „Rouge Coco”, както и уроци по красота, водени от мастърите в тази област. Насладите за сетивата не се ограничиха само до визуалното. Слухът на гостите също бе погален от ефектни музикални пърформанси от френски DJ и изпълнители като Her, L’impératrice, Findlay, Kazy Lambist, Mai Lan.

anigif
А когато нощта бавно спускаше булото си от синкав здрач, откритото пространство се превръщаше в шикозна частна обител само за избрани.
Тези музикални изпълнения бяха част от широко разпространения фестивал „Music Machine”, организиран от Galeries Lafayette и DJ Pedro Winter, чиято идея и цел бе да съберат на едно място модата и музиката и техните върли фенове от 11-24 юни.

chanel_ouvre_un_pop_up_store_sur_un_rooftop_a_paris_galeries_lafayette_haussman_4304.jpeg_north_499x_white
Това, което представлява Coco Game Club е едно своеобразно копие на Wonderland в макиажния свят на Chanel Beauty, замаскирано като машина за нокти или Gachapon автомат, абсолютните makeover експерти и тонове Instagram съдържание.

anigif1
Кой би могъл да знае дали Coco Game Club ще реши да направи една почивка и в България, но всичко, което можем да кажем е, че, ако Chanel е игра, ние със сигурност я играем.

Редактор: Марина Делева