Идеалното бельо за Свети Валентин с Bra Clinic

Всеки ден от годината трябва да се чувстваме прекрасно в своето бельо, но ако има един ден, в който трябва изглеждаме зашеметяващо, то това със сигурност е Св. Валентин! Поглези се и позволи на твоя любим да те изненада с прекрасен комплект бельо. Но как да си сигурна, че ще подбере подходящия модел и размер? И какво бельо трябва да носиш в най-романтичния ден от годината? Не се притеснявай – имаме няколко съвета за теб.

Остави му малки знаци

Нека бъдем честни, не е много вероятно той сам да реши да ти купи бельо за Св. Валентин. За това деликатно му подскажи. Попитай го дали му харесва комплектът, който наскоро си видяла в сайта на Bra Clinic или в някое списание, или небрежно можеш да споменеш, че нямаш нищо против да експериментираш с нов цвят бельо. Тези едва доловими намеци със сигурност ще му направят впечатление и лесно ще ги запомни.

Напиши бележка с размера на сутиена си.

Деликатния намек е за предпочитане, но понякога се налага да бъдем пределно ясни. Не всеки сутиен лежи така страхотно като моделите от любимия ти салон за бельо. В Bra Clinic, можеш да попълниш своя списък с желания, a след това “неволно” да го подхвърлиш там, където знаеш, че половинката ти ще го забележи. Той ще ти бъде благодарен, а на теб няма да ти се наложи да заменяш подаръка си заради неподходящ размер или кройка.

Любовта е… да пазарувате бельо заедно

Какво по-романтично от това да поканиш своя любим в пробната, докато пробваш бельо, което преди това сте избрали заедно? Дори, може би, той ще бъде толкова въодушевен, че ще ти подари не един, а цели два комплекта бельо. Накрая и двамата сте повече от щастливи.

…или да получиш Gift card

Смяташ, че това не е личен подарък, избран с внимание? Всъщност това е страхотна идея, защото вместо просто да ти купи нещо, което той смята за секси, ще имаш възможността лично да посетиш един от специализираните салони на Bra Clinic в Парадайс Център или Сердика Център за едно истинско женско изживяване с безплатна бра фитинг консултация и заедно с техните консултантки да изберете бельо, което със сигурност ще те накара да се чувстваш зашеметяващо.

Съблазън в червено…

Червеното е цветът на любовта. Освен това отива и на бледа и на по-тъмна кожа. В специализираните салони за бельо можеш да откриеш много модели в червено – от алено до бордо. Например елегантните и вдъхновяващи Space Oddisey (I will make hiperlinks here),  Ardour и Georgia, класическия Koko Belle в страхотен ален цвят, както и шикозния Clara в два модерни цвята.

… вечната класика

Червеното може да е цветът на любовта, но черното си е черно – вечната класика! Ако и ти си класически тип дама има страхотни опции и за теб.

Какво ще кажеш за модерна, смела класика? Точното решение за теб са елегантните и луксозни модели на световноизвестната дизайнерка Marlies Dekkers.

Нямаш половинка? Усмихни си!

Нека признаем, не всички имаме половинки в този така специален ден на любовта. И какво, трябва да си тъжна ли? В никакъв случай! Това е страхотен повод да докажеш любовта към… себе си! Почувствай се специална, направи си сама подарък! Посети Bra Clinic Парадайс Център или Bra Clinic Сердика Център за БЕЗПЛАТНА БРА ФИТИНГ КОНСУЛТАЦИЯ, открий своя перфектен размер сутиен и избери от богатото разнообразие от модели и цветове.

Св. Валентин оферта – КУПИ 1, ВЗЕМИ 2-ри -50%

От 1.02 до 14.02 Bra Clinic, салони за бельо с чашки от А до К, ти прави подарък за Свети Валентин. Купи 2 сутиена и вземи 2-рия с -50% намаление! Не пропускай тази страхотна оферта, валидна в Bra Clinic Сердика Център, Bra Clinic Парадайз Център и на braclinic.bg