Изберете перфектната бляскава рокля за празничната нощ

С настъпването на месец Декември вече официално настъпва и моментът, в който трябва да започнем да се замисляме за празничните тоалети, които ще облечем по време на бляскавите коледни и новогодишни празненства. От своя страна ние решихме да ви улесним максимално в избора като ви представим една поредица от стилни предложения, с които безспорно ще се откроявате на всяко парти. Започваме с бляскавите рокли, които събират в себе си всички звезди от зимното небе!

Един сигурен начин да се отличите на партито е да облечете рокля, която нежно улавя всяка светлинка, пречупва я и ви кара да изглеждате неотразими! Моделите са безкрайно много, цветовете са повече от красиви, а разнообразните кройки гарантират, че всяка дама ще открие себе си в някой от стилните дизайни. Честно казано, ние нямаме търпение да се възползваме от блясъка на коледната и новогодишната нощ, за да облечем една от тези красиви рокли, които едва ли бихме имали куража да сложим в ежедневието. С подобен модел няма да има нужда да инвестирате в допълнителни аксесоари, обувки, чантички или наметки. Роклята ще се превърне в основен акцент на визията ви и съвсем успешно можете да я съчетаете с високи ботуши и боти или семплите черни токчета, които всяка жена има в гардероба си.

Ако се колебаете за връхната дреха, с която да пристигнете на мястото на празненството, ние ви съветваме да заложите на изчистено палто (най-добре черно). Под него блещукащата рокля ще се подава закачливо, за да улавя погледите и широките усмивки на всички, когато се появите на партито. Ако все пак държите да носите аксесоари, нека те да бъдат семпли – бляскавите рокли ще изглеждат отлично с минималистични бижута от златен или сребърен метал. Избягвайте обемните колиета с много камъни и цветове, защото визията ще изглежда прекалено претрупана. Що се отнася до чантата ви – задължително заложете на стилен клъч, чиито цвят да си подхожда с цвета на роклята ви. Ако имате затруднения да намерите точно този нюанс, то тогава изберете сигурното – черна вечерна чантичка, която ще ви бъде удобно да носите цяла вечер, и която няма да краде от блясъка на стилната ви рокля.

Специално за вас подбрахме няколко от любимите си предложения от онлайн магазините www.newlook.com, www.boohoo.com, www.goddiva.co.uk, с които безспорно ще бъдете най-неотразимата дама на партито!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева