Изключителната Мика Джанели и нейният безупречен минимализъм

Тя е различна от всички наоколо. От стотици и стотици модни блогове по целия свят, нейния – създаден и поддържан в далечната Австралия, приковава вниманието по-силно от магнит. Мика Джанели е улучила печелившата формула на това да бъдеш блогър и не спира да развива и усъвършенства уменията си. А всички са луди по нея и по изумителните й аристократични черти, които няма как да забравиш. Поне от LÓreal така и не са ги забравили, защото от момента, в който забелязва блога й в медийното пространство, козметичният гигант й предлага партньорство и я превръща в посланик на красотата.

Micah Gianneli

Блогът – MicahGianneli – е нейното отражение, в което поглеждат хиляди души на ден. Изумителната постоянност, с която го поддържа и едновременно с това менажира социалните си профили, е нещо, на което могат да завиждат редица блогъри. Но магията се случва, благодарение на нейния партньор и фотограф Джеси Маричик, който улавя всеки един детайл от движенията на Мика, докато тя бавно се разхожда или позира с ефирна дантелена рокля, чисто бял гащеризон, бежово палто и т.н. Стила й е неподражаем! Много съвременен и модернистичен! Кожата, монохрома и металическите отблясъци за задължителни за нейните тоалети! Аксесоарите винаги са внимателно подбрани и са допълващия акцент на визията.

Безупречен минимализъм властва във всяка една фотосесия, която Мика създаде, а фона на снимките винаги е светъл, за да може матовата й кожа и гарваново черна коса да изпъкне. И като споменахме косата й – тя е нейна запазена марка. Без значение дали ще е изящно права, до раменете и със строг бретон или ще има момчешка подстрижка, за Джанели тя е по-скоро аксесоар, отколкото задължение.

Днес блогът на Мика е един от най-известните в световен мащаб, а договорите й за партньорство са мечта за всеки начинаещ блогър. Но екзотичната красавица има няколко коза в ръкава. Тя е не просто блогващо от вкъщи момиче, а работи и като модел и стилист. Факта, че живее в далечната Австралия не означава, че не е обиколила света за различни фотосесии, проекти и ревюта. Безупречният й усет към красотата е това, което безспорно я отличава. Той не остава незабелязан и от TopShop, които я назначават за личен шопинг мениджър във водещия им магазин в Лондон, а след това и в Мелбърн.

Мика е истинско вдъхновение. Пример за човек, който знае цената си и развива своя блог като бизнес и професия. А високата класа, стил и умения, с които го прави, не могат да останат незабелязани. С удоволствие ще изчакаме всичко, което предстои!

 

 

Автор: Преслава Цачева