Изумруден разкош в интериора

След като красивият изумруден нюанс бе определен от института Pantone за цвета на 2013 година, той завладя както света на модата, така и тенденциите при интериора. А откровено казано независимо от приложението му, всеки път ни кара да го обожаваме…

Наситената зелена тоналност през тази година е супер актуален акцент в обзавеждането на дома, затова днес решихме да ви дадем няколко хитри и лесни идеи как може да внесете свежест и колорит във вашето жилище.

Ако искате смарагдовото да присъства в интериора ви, просто аранжирайте с няколко възглавници в ефектната тоналност или други детайли като свещници, вази. Присъствието на модерно кресло в изумрудено също е много актуално през тази година. Цветът стои елегантно дори за завеси в дневната.

Стари скринове и всякакви мебели с винтидж звучене ще изглеждат чудесно, ако ги освежите с нова боя в аристократичната зелена гама!

За по-смелите и авангардни натури препоръчваме дори да боядисат в изумрудено една от стените в някоя от стаите. Важно е да изберете стена, която ще бъде добре осветена от светлината, за да подчертаете интензитета на разкошния нюанс. Картина или фотография с акценти в същия цвят ще кореспондира добре в този вариант.

Не е нужно много, за да внесете нов живот във вашия дом! Създавайте естетика навсякъде около себе си с малко средства и много креативно мислене!

Вижте няколко предложения от онлайн магазин yoox.com в изумруден нюанс:

Автор: Делица Цонева