Иконичните чанти Chloé, които всички искат да притежават

През 50-те години търсенето на висша мода било доста по-голямо, отколкото предлагането. Точно по тази причина Габи Агион създава концепция, която включва всичко това, което означава да бъдеш млада и страхотна французойка. Така се ражда и модната къща с името Chloé, нова сила в луксозната мода, която и до ден днешен съществува създавайки превъзходни дрехи и аксесоари.

The Paddington- първата чанта, която всички искат да притежават

Всичко започва през 2005-та година, когато чантата Paddington се появява на бял свят- голяма, функционална чанта, отличаваща се с златен катинар. Интересът към нея е огромен, а всеки, който иска да я притежава трябва да бъде в списък на чакащи.

Chloé C
Чантата Chloé C  е една от най-актуалните през последните години. Елегантна, с широка кожена презрамка, която позволява да се носи през рамо, а като завършек красиво “С’ лого е окачено на закопчалката. Предлага се в различни цветове и размери, в зависимост от нуждите.

Tess Saddle Bag

Чудесна за ежедневието, предлагана в различни цветове и размери, тази чанта се отличава с големия златен пръстен на закопчалката.

 The Nile 

Цялата идея чантите да имат златни дръжки в момента, тръгва от Chloé и чантата Nile, която се превръща в must-have на 2017-та година. Модни блогъри, модели, знаменитости избират този модел, заради нестандартния и вид. Резултатът е, че тя се превръща в култув модел, който се разпродава светкавично бързо от официалния уебсайт на Chloé.

 Marcie
Може би тази чанта е най-популярната от всички чанти на марката. Повече от десетилетие интересът към нея не отихва, а напротив. Както останалите модели, Marcie се предлага в различни размери- от много малка до огромна.

Вижте по-бюджетни подобни модели