Илюстрирай летните дни с The Swag n’ Chic Light collection

Модата често е определяща за ежедневието ни и това не е каприз, а начин на себеизразяване. Ако сте типично градско момиче с усет към тенденциите, различното, комичното, артистичното и обичате модата с характер, то няма начин да не се влюбите в поредните творения на българската марка Knapp.

За пръв път брандът представя Light колекцията си отделно от основната линия, на която вече се насладихме миналия месец. Новата лятна линия носи своя уникална специфика, като отново се слива с пъстротата на града и прави препратка към спортното удобство и хип-хоп културата.

Линията The Swag n’Chic е създадена в колаборация с Теодор Лозанов, чиито страхотни илюстрации оживяват върху дрехите на Knapp. Като гледате фотосесията със сигурност ще имате усещането, че разлиствате интересен комикс с атрактивни персонажи, а ако станете притежател на някое съкровище от тази колекция, сами ще влезете в ролята на „модна книга”, която всички ще „четат” с любопитство.

Колекцията The Swag n’ Chic е наситена с толкова свежест, усмивки и цвят, че няма начин да не направи лятото ви още по-пъстроцветно. За новите колоритни модели на Knapp можем да говорим още много, но ще ви оставим да направите свой личен прочит, защото чувстваме, че всеки би усетил тази колекция по-свой начин, чрез собствения си светоглед.

Фотограф: Диляна Флорентин / Асистент-фотограф: Виргиния Янчева

Стайлинг и дизайн: Антония Йорданова и Кристина Бъчварова / Конструктор: Даниела Попова

Илюстрации: Теодор Лозанов

Грим: Слав Анастасов / Коса: Марина Попова @ Beauty salon Georgi Petkov

Модел: Дженифър Робъртс @ Ivet Fashion Model Agency

Кецове и слънчеви очила: BLOK SHOP / Шапки: 45 Street

Автор: Делица Цонева