Интериорни идеи за истински естети

Неизбежно с наближаването на лятото имаме желание да придадем на дома си нов облик. Смяната на гардероба, с всичките си най-необходими летни неща като колие с раковини и сламената чанта, които бяха в шопинг списъка ни, изглежда вече не удовлетворяват желанието ни за безгрижие. Ако преди пандемията се задоволявахме с пъстри цветя в къщи или на терасата, сега навиците ни се промениха. Предлагаме ви да разгледате най-актуалните тенденции в интериорния декор този сезон. Всички те съдържат идеи, които носят промяна и помагат за укрепване на връзката ни с природата.

Бляскави предмети

Много от нас предпочитат минималистични пространства, обзаведени с много малко мебели. И точно в такива пространства човек копнее за допълнителен блясък, нотка на стил, която веднага озарява стаята. Сред големите тенденции са цветни вази, златно осветление, драматична лампа, забавен килим или керамика, които напомнят за Средиземно море.

Купи стенен часовник Karlsson

Купи комплект огледала Umbra

Зелено във всичките му разновидности

Факт е, че всички станаха малко по-екологични през последните години. Това се отрази и на цветовете в интериора, разбира се. Зеленото, което трябва да изберете, е пастелен и се нарича Guacamole. Ако сте достатъчно смели, боядисайете стените си. Няма да съжалявате дори с идването на зимата.

Носталгия

Може да се вдъхновим от дизайнерите, които смесват новото със старото. Всъщност всичко, което е необходимо, е един (или повече) винтидж предмети, съчетани с модерни мебели, за да придадат нова колоритна атмосфера. Тенденциите на шейсетте и естетиката на седемдесетте се завръщат, в комбинация с атмосфера на бохо-шик.

Купи лампа Leitmotiv

Купи кутия за бижута Madam Stoltz