Интимно с Шакира и Пике

Шакира разкри тайната на връзката си с футболиста Жерар Пике и за това как поддържа пламъка между тях жив. Тайната, според нея е да бъдеш “леко докачлив”.

Певицата има връзка с футболната звезда Жерар Пике от четири години, а от 18 месеца са родители на малкия Милан. Те поддържат романтиката помежду си благодарение на постоянната им близост.

“Ние сме много честни, без значение какво се случва. Постоянно сме заедно. Това действа при нас! Отне ми години да намеря любовта, затова не искам да го загубя за нищо на света. Той е най-важното нещо за мен”, каза тя.

37-годишната Шакира по-рано сподели, че престанала да прави клипове към песните си с красиви мъже по желание на партньора си. “Той пази територията си много силно. Като не ми дава да правя клипове с мъже, ще правя с жени“, казва тя за видеото към песента си с Риана “Can`t Remember To Forget You”.

“Харесва ми, че той брани своето и че ме оценява като човек. Единственият човек, който той би позволил да докосва бедрата ми е Риана”, добавя Шакира, цитирана от БГНЕС.