Интро: модерна визия с 3 Suisses

Модерният начин на живот наложи и нови методи на пазаруване, като онлайн търговията. Днес ви представяме още един от нашите партньори, чрез които периодично ви съветваме. Вижте къде може да отриете фешън находки.

3 Suisses е онлайн сайт, ситуиран в много страни в Европа, включително и България, което естествено улеснява начина на доставка на избраните от вас продукти. Цените са достъпни, а системата за разплащане и доставки е много удобна. Голяма част от продуктите са преминали сериозни тестове за качеството по отношение на устойчивост при пране, устойчивост на цветовете и платовете.

Чрез своите специализирани каталози и уебсайт, онлайн магазинът предлага голямо разнообразие от колекции за жени, мъже и деца, както и подбрани продукти за дома и свободното време. Асортиментът е селектиран в отговор на търсенето и желанията на клиентите.

3 Suisses залага на многообразието от стилове и концепции. Предлагат се специални облекла за бременни жени. Една от идеологиите на 3 Suisses е да задоволява нуждите на широк кръг от потребители, затова в каталозите се предлагат и размери, значително по-големи от стандартните. За улеснение на клиентите, има таблица с размери, която дава подробен ориентир при покупка.

Сред дизайнерите, работили с 3 Suisses са имена като Жан Пол Гoтие, Карл Лагерфелд, Кензо и Филип Старк. В каталозите и уебсайта намират място вече утвърдени модни марки като Roxy, Naf naf, Esprit, Puma, Nike, Levi’s, Le Coq Sportif, Adidas, Asics, Timberland и O’Neill.

Автор: Делица Цонева