Ирина Шейк създаде колекция бански за Beach Bunny

Всички сме виждали страхотните фотосесии на Ирина Шейк за бранда ‘Beach Bunny’, на който тя е лице. Сега обаче сътрудничеството меджу супермодела и марката се задълбочава.

Руската красавица създаде първата си авторска колекция бански за марката “Бийч Бъни”. Дебютната линия е едновременно оригинална като дизайн и разбира се – ултра секси като настроение!

Колекцията на Ирина включва както цели модели, така и бански в две части. Много изрязани мотиви, нестандартни кройки, дръзки каишки и интересни метални катарами правят колекцията атрактивна и допринасят за страхотната визия на плажа.

Шейк е избрала палитра от елегантни цветове като бяло, черно, червено, тюркоазено, златно и перлено. Комбинации от металически материи с бяло създават усещане за лукс и носят атмосферата на екзотични плажове.

Фотосесията за рекламната кампания е уникална. Кадрите са заснети на екзотичен тропически остров от американския фотограф Yu Tsai. Очаква се новата колекция на Ирина да бъде пусната в продажба на 16 септември.

Редактор: Делица Цонева