Италианският финес на кожата, който можете да носите в ръка

Наскоро ви показахме тенденцията за кожата и как да я носим правило и модерно. Днес в представяме един online магазин, който чудесно допълва тази идея и ни  пасва на аутфита, така както идеалният аксесоар – rivastyle.bg. Мястото, където, ако можехте да присъствате не виртуално, а физически, щеше да ухае на приятния аромат на кожата, в който всички сме влюбени. Коженият рай на земята.

Untitled collage

Купи дамска чанта Gaia TL141670

Купи дамска чанта TL KeyLuck TL141265

Купи дамска чанта TL KeyLuck TL141261

Купи дамска чанта Olimpia TL141412

В rivastyle.bg няма да откриете какво да носите, а ще намерите онези финални щрихи, които ще ви покажат как да поставите удивителната в цялостния ви look, и ще придадат завършеност и класа на стилните и елегантни визии. Това е виртуалното кътче, където се подхожда с изключително внимание към детайла в кожените аксесоари и към всичко онова, което може да превърне аутфита на стилната персона в произведение на изкуството. Тук можете да откриете всеки аксесоар, от който имате нужда. Елегантността на продуктите е примесена с, така необходимото, удобство, за да ви подсигурят комфорта, от който имате нужда в забързаното делово ежедневие.

Untitled collage (3)

Купи Бизнес чанта TL Messenger TL141650

Купи бизнес чанта в бяло TL Bag TL141631

Купи бизнес чанта Tania TL141269

Купи бизнес чанта Bangkok

Купи бизнес чанта Modena TL100310

Богатият набор от артикули ви позволява да миксирате и съчетавате по такъв начин, по който можете да изразите максимално себе си и да покажете нивото, на което се намира модният ви усет.
RivaStyle.bg е онлайн магазин за маркови италианки кожени аксесоари. Онлайн търговецът предлага голямо разнообразие от чанти и аксесоари – официални, ежедневни, за път, подходящи за всеки – както за дамите, така и за господата!

Untitled collage (1)

Купи дамска чанта Minerva TL141436

Купи дамска чанта TL NeoClassic TL141226

Купи дамска чанта TL Bag TL141584

Купи дамска чанта TL Bag TL141637

Всички продукти са от естествена кожа и са с високо качество на изработка. RivaStyle.bg е официален представител за България на италианската марка Tuscany Leather. Продуктите с тази марка са със сертификат за автентичност, защитен с холограма и сертификат за 24 месеца гаранция. Освен с качествената изработка, продуктите им се отличават и с атрактивен италиански дизайн, стил, висока устойчивост на износване, елегантност и практичност.

Всяка чанта може да бъде гравирана с вашето име или послание, което бихте желали да вдъхновява от ръката ви.

Untitled collage (2)

Купи калъф за телефон / очила

Купи дамски клъч Priscilla

Купи кожен дневник с флорални мотиви

Купи кожен ключодържател

Купи луксозен калъф за бижута

Цената отговаря на високото качество на използваните материали, както и на типичния за съвременната италианска мода изискан стил.

мъже

Купи мъжка чанта за през рамо

Купи мъжка чанта Andrea

Купи мъжка чанта с ципове TL Bag TL141368

Купи мъжка чанта San Marino

Позволяваме си така уверено да ви презентираме този онлайн магазин, защото сме сигурни в класното ниво, както на предлаганото, така и на услугите, които работят за Вас и вашето удобство от гледна точка на бързина в доставката и коректност при създали се проблеми, независимо дали с конкретен артикул, или пък по пътя, докато той стигне до вас. Безплатната доставка на по-голямата част от продуктите показва уважение към всеки клиент.