Италиански лукс от Pepina M

Почитателките на един от любимите дамски аксесоари – обувките със сигурност са добре запознати с всички места, където могат да се сдобият с нов невероятен чифт. Перфектното място за всички ценители на елегантността са веригата магазини Pepina M.

Компанията е основата през 1991 година и оттогава се е доказала като един от най-добрите вносители и дистрибутори на италиански обувки. Селекцията от стилни модели ще задоволи вкуса на всички любители за луксозните аксесоари. В магазините на ваше разположение са най-разнообразни модели на големи италиански модни брандове и други известни марки от цял свят. Може да откриете колекции на Casadei, Baldinini, Cesare Pаciotti, Alberto Guardiani, Loriblu, GF Ferre, John Galliano, Gianmarco Lorenzi, Rodolfo Zengarini, Calvin Klein Collection и други.

Насладете се на няколко снимки от рекламните кампании на различните модни марки, които може да откриете във веригата магазини на Pepina M.

Пролетно-лятната колекция на Casadei ще ви зареди с много настроение, защото стилният дизайн е подчертан от ярки свежи багри, които мигновено привличат вниманието. Архитектурната стилистика допълва ефектното звучене, а деликатни змийски текстури внасят нотка дързост в предложенията.

Монобранд магазинът на Casadei се намира на ул.Съборна 14.

Новата колекция на Baldinini е не по-малко изкушаваща. Атрактивен дизайн, неповторим колорит и качествени материи ще задоволят вкуса на най-претенциозните.

Монобранд магазин на Baldinini може да посетите на бул. Витоша 74.

Магазини от веригата Pepina M може да откриете в София на няколко адреса. Мултибранд магазини има на бул. Витоша 76 и 80, бул. Арсеналски 7, бул.Черни връх 37, ул. Алабин 29, пл. Славайков 9. Аутлети на компанията са ситуирани на площад Славейков 7 и улица Лавеле 11.

Loriblu пролет-лято 2012

Автор: Делица Цонева