Йоко Оно с лимитирана колекция за Сваровски

Йоко Оно създаде колекция бижута за Сваровски, като главният акцент в нея е ключа. 79-годишната художничка, която се занимава още с филми, писане и музика, е проявила присъщата за нея креативност в лимитираната си серия за известния бижутерски бранд. Колекцията носи името „Да отключим вратата към по-добрия живот” и символизира надеждите и мечтите на Йоко Оно за един по-оптимистичен и щастлив свят.

Колекцията на вдовицата на Джон Ленън включва 7 уникални бижута. Едно от тях представлява голям кристален ключ на елегантна сребърна верижка и носи името „Ключът към отварянето на Вселената”. От колието са изработени 1300 броя, като всеки ключ е гравиран с подписа на Йоко Оно и с уникален сам по себе си номер.

Друго красиво бижу от лимитираната колекция носи името „Ключът към отварянето на гората”. То представлява колие с висулка във формата на ключ и се предлага в 7 различни цвята.

Колекцията е допълнена от елегантен пръстен, кристална висулка във формата на ключ, стилна гривна и обсипано с кристали колие в комплект със съвпадаща гривна – маншет. Лимитираната серия на Йоко Оно ще бъде достъпна от 6 септември в магазините на Сваровски, като цените ще варират от $90 до $410.

Очакваме с нетърпение да разгледаме бижутата в магазините на Сваровски в България, а дотогава ви предлагаме да разгледате уникалните модели на марката в техния сайт – swarovski.com.

Автор: Петя Митова