Кавали създаде ултра луксозен парфюм само в 3 броя

Кавали създаде изключително луксозно ароматно творение за ценители. Новият парфюм Roberto Cavalli Gold Edition ще се появи в лимитирана серия през тази пролет. Уханието ще бъде налично само в 3 бройки, за които цена все още не е обявена и ни е много интересно, кои дами ще му станат собственички.

Новият луксозен продукт е продължение на серията, стартирала с Roberto Cavalli Eau de Parfum през 2012-та. Тази колекция от аромати включва Roberto Cavalli Acqua от 2013 г., Roberto Cavalli Nero Assoluto от 2013 г. и Roberto Cavalli Exotica от 2014 г., както и специални издания – Roberto Cavalli Oud от 2013 г., Roberto Cavalli Tiger Oud от 2013 г. и Roberto Cavalli Nero Assoluto Exclusive Edition от 2014 година.

Съставът на уханието съчетава благородни арабски парфюмни съставки като шафран в горната част, животински нотки и старинно дърво в сърцето и мистериозен тамян в основата.

Флаконът и опаковката за това издание са много скъпи и луксозни. Шишето и капачката са изцяло покрити с бяла позлата. Около гърлото на бутилката има пръстен (който може да се носи като пръстен или висулка на огърлица), направен от 138 бели диаманта и 121 черни диаманта.

Флаконът върви с кутия, представляваща мини клъч, проектиран от самия Roberto Cavalli. Той е изработен от позлатен месинг с шарка на крокодилска кожа. Орел с пискюл завършват “калъфа”. Всичко е поставено в заключваща се кутия за бижута изработена от богат кафяв сатен с леопардова апликация.