Кавали с нов луксозен ресторант в Ибиса

Днес ще се впуснем в кратко пътешествие, за да направим една виртуална разходка до Ибиса и да ви покажем поредния ресторант, който бе създаден от италианския дизайнер Roberto Cavalli.

Ако решите да посетите луксозното местенце и сте готови да похарчите солидна сума пари за храна и напитки, търсете “The Cavalli Ibiza Restaurant & Lounge”, но със сигурност няма да ви е трудно да откриете шикозното заведение. То се намира в централната част на известния остров и се помещава в 21 528 кв. м. двор.

Ресторантът е декориран в типичния за Роберто атрактивен стил, наситен с флорални и животински мотиви. Там моделиерът е решил да предлага ястия от родната си Тоскана. Гостите ще имат възможност да опитат семейното вино “Tenuta Degli Dei”, както водката “Roberto Cavalli”.

“Удоволствието от слушането на приятна музика, придружено от хубава храна и добра компания в елегантна и изискана обстановка. Това е философията на ресторанта“, обясни Кавали.

“Исках да обединя цялата си страст към красотата и чувствеността в един проект в Ибиса”, добави той.

73-годишният дизайнер има ресторант в Маями, кафене във Флоренция и Сен Тропе, както и два клуба в Милано и Дубай, информират от БГНЕС.