Кадри от кралската сватба

Виж Галерията 119 Снимки

В настоящата галерия ще се опитаме да ви предадем някои от най-впечатляващите моменти.

Както се забелязва, всички дами са с шапки! Тя е задължителният аксесоар за това събитие. Списъкът с имената на дизайнерите, чиито рокли ще посетят двореца днес е безкраен и богат. Голите рамене също не са често срещани сред гостите.

Техни височества херцог и херцогиня на Съсекс са новите титли на Меган и Хари от тази сутрин. Принц Хари така става Негово кралско височество херцог на Съсекс, а Меган Маркъл след сватбата ще стане Нейно кралско височество херцогиня на Съсекс”, уточниха от двореца.

Мъжът, който ще заведе булката до олтара няма да бъде баща й, защото той се възстановява след сърдечна операция. В публичното пространство се носеха слухове, че майка й ще я съпроводи до заветното Да, но в последствие се оказа, че това ще стори самият принц Чарлз.

Булката ще смени две рокли – една за официалната част и една за приема, който ще даде принц Чарлз.

Роклята на Меган е на Givenchy.

Meghan Markle
Clare Waight Keller – дизайнер на роклята.

Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markle – една прелестна, семпла булка, загърбила кралската помпозност и пищност и заложила на софистикираното излъчване.

Сватбата се калкулира на стойност над 30 млн паунда, а спекулациите, относно цената на роклята се въртяха около и над 300 000.

Само шампанското струва над 150 000 лири.

Брак, който прекрачва континенти и социални класи!

Информацията се подава регулирано, защото всичко е строго режисиран PR.

В сватбата ключови участие взимат хора и от двата етноса – има много цветнокожи изпълнители, епископи, виолончелист и т.н.

От 1932 е самата тиара на Меган, а от 1892 г е централният камък в тиарата на булката.

Сватба, която показва на всички, че в циничен свят, изпълнен с фалшиви или натрошени мечти, те все пак могат да станат реалност.

Редактор: Марина Делева