Кайли Дженър пуска нова марка бански

Кайли Дженър има големи новини за следващите месеци. Първата е линия бански костюми, които трябва да се появят скоро в магазините. Наскоро тя показа в профила си в Instagram визуализация на новите творения: монокини в нюанси на оранжево и жълто. Ако се имат впредвид  моделите, носени от самата Кайли, трябва да очакваме секси колекция, пълна с ярки цветове, изрязани детайли и дизайни, подчертаващи тялото. Заедно с банските, онлайн се появи и официалният акаунт на Kylie Swim от Kylie Jenner, въпреки че за момента няма публикации.

Кайли е подала заявление до американското ведомство за патенти и търговски марки, за да регистрира Kylie Swim и Kylie Swim by Kylie Jenner, два проекта, които включват създаването не само на плажно облекло, но и на аксесоари като като слънчеви очила, кърпи, чехли и чанти за плаж. 

Също толкова близо изглежда дебютът на мис Дженър в детско облекло. През последната нощ всъщност се появи нов проверен IG акаунт, наречен @kyliebaby и все още нито един пост не предизвика любопитството на феновете на знаменитостта.