Какви са тайните на Виктория Бекъм за подмладяване

На 45 години Виктория Бекъм изглежда по-млада с поне една декада. Как го постига?

Дизайнерката полага редовна грижа за кожата си и не крие, че качествената козметика е нейната страст. Вече сме споделяли в вас, че Бекъм често разчита на простички и дори малко старомодни методи, които обаче вършат добра работа – като парната баня за лице.

Резултат с изображение за виктория бекъм 2019

Освен това, Виктория редовно посещава салон, където й правят тонизиращ масаж масаж на лицето. Прави го почти винаги преди пътуване. Тогава масажът от нейната дерматоложка Сара Чапман й помага предварително да се справи с подуването.

В избора си на козметични продукти, Виктория често се ръководи от това дали са базирани на естествени съставки.

Резултат с изображение за виктория бекъм 2019

Тя е споделяла, че след душ винаги хидратира не само кожата на лицето, но и кожата на цялото тяло. За целта тя използва олио със 100% натурален състав.

Специална грижа полага и за най-деликатната зона, разбира се. А именно за кожата около очите. Виктория Бекъм не разчита единствено на серум и крем, а си прави специални маски-пачове за околоочната зона, особено преди важни официални събития. Нейният фаворит е маската на 111Skin на цена от 75 паунда, но за щастие можем да открием и доста по-достъпни предложения на пазара.

И накрая, нещо простично и достъпно, защото коя жена не обича точно тези рецепти! Виктория Бекъм редовно приема капсули рибено масло, които овлажняват кожата отвътре.