Какво бельо разгорещява мъжете?

Не един път сме писали са значимостта на бельото като част от дамската визия. Сексапилните модели без съмнение правят една жена самоуверена и разбира се, оставят без дъх партньора до нас.

Днес ще си „говорим” именно са предпочитанията на силния пол към най-интимното облекло на дамите. Проучване на мъжкото списание “FHM” показа какво бельо, мъжете харесват най-много.

Ние ви съветваме най-добре да попитате своята половинка за личните му предпочитания, но все пак още малко осведоменост по темата, никога не е излишна, за да смайвате винаги интимния си партньор.

Едно е сигурно – независимо както точно е, бельото ви трябва да бъде секси. Тук можем да вмъкнем един доказан факт – много представители на силния пол често не забелязват детайли като цветове и материя, но определено лесно отчитат фактора сексапил, затова избирайте бельото си така, че да подчертава най-добре прелестите ви.

Според анкетата на изданието, господата си падат най-много по прозрачните дантелени модели. С подобно сексапилно бельо ще разтопите сърцето на 74% от представителите на силния пол. За 11% от мъжете най-еротично въздействат прашките, а 8% от анкетираните признават, че харесват бельо, вдъхновено от анимационните филми. Близо 25% от господата не крият, че обичат бельото да блести – подходящи са всякакви перлени камъчета и брокати.