Какво е модерно да носим? Стилен монохром!

Монохромът винаги е модерен, но тази година той е сред водещите тенденции в света на модата като черно-белия му замисъл се разчупва от интересни дизайни, иновативни материи и цветни аксесоари.

Има нещо безкрайно стилно в един черно-бял тоалет. Той се вписва навсякъде, съчетава се отлично с всичко и говори за истински моден усет. Защо за моден усет? Монохромът далеч не означава да сложите черна дреха и бяла дреха и да кажете „Готово! Облечена съм според модните тенденции!”, защото това всеки би могъл да го направи. Тук става въпрос да успеете да се отличите сред всички останали дори облечена с двата най-често срещани и използвани цвята. Ключът към това, разбира се, са дизайнът и аксесоарите!

Всички ние имаме черен панталон и бяла риза. Но за да изпъкне истинската модна икона, тя ще добави жълт клъч, сребристи токчета, statement колие, обемна чанта или стилна наметка от кожа с косъм, които, съчетани със семплия монохром, ще допринесат за истински модерната и елегантна визия. Ако обичате по-изчистените тоалети и не си падате по аксесоарите като основен акцент, тогава ви съветваме да заложите на черно-бяла комбинация, която обаче има интересен и нестандартен дизайн – миди пола с предна цепка, стилен гащеризон, изрязан топ, широки три-четвърти панталони, рокля с визуален ефект. По този начин интересния модел на вашите дрехи ще се превърне в акцента на модерната ви визия.

Друг начин да бъдете в крак с тенденцията монохром е да изберете дрехи в черно-бял принт като нашия съвет отново е да търсите интересния дизайн. По-ситният и нестандартен принт привлича вниманието и кара хората да се загледат във вас и в тоалета ви, за това не се задоволявайте само с обичайното райе, а търсете интересни черно-бели предложения. В този случай можете да превърнете дрехата си в основен акцент на визията като изберете семпли аксесоари или я разнообразите и допълните чрез цветен клъч и закачливи обувки.

Днес подбрахме за вас нашите любими предложения в монохром от страхотния онлайн магазин www.boohoo.com, с които ще ви помогнем да създадете една безкрайно стилна и съобразена с последния писък на модата визия.

Кликнете върху снимката, за да разгледате и купите!Автор: Преслава Цачева